Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenc szereplőd az...

Ki a kedvenc szereplőd az Encanto-ból?

Figyelt kérdés

2022. márc. 2. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki:'D Na jó, ha egyet kell választani, akkor Bruno:)
2022. márc. 2. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Isabel, mivel vele tudok legjobban együttérezni, vagyis én is hasonló/olyan helyzetben, mint ő.
2022. márc. 5. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:

*én hasonló/olyan helyzetben vagyok, mint ő.

2es voltam

2022. márc. 5. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Luisa, mert tőlem is állandóan agyament dolgokat várt el a család, és nem érdekelt senkit, hogy bírom-e vagy sem.
2022. márc. 9. 16:29
 5/8 KisJuc716 ***** válasza:
100%
Bruno. Annyira szeretni- és ölelnivaló karakter! Az pedig különösen megható, hogy Mirabel érdekében szökött el, de annyira szereti a családját, hogy végül nem jutott messzire ;)
2022. márc. 23. 09:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Én is kedvelek mindenkit, de Camilo és Isabela a kedvenceim.

2022. máj. 1. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mirabel.

Már sokszor láttam a filmet, de mindig sírok kicsit rajta, mert annyira átérzem a helyzetét..

Mindig (mondjuk nem a tesóim, hanem) az unokatesóim a tökéletes, hibátlan gyerekek, akik tehetségesek, szorgalmasak, mindenben segítenek, céljaik vannak, és szeretik egymást pont úgy ahogy azt a testvérektől elvárható.

Aztán pedig ott vagyok én, az idióta lusta gyerek:'D

Szeretem a mamám, de néha amikor nála vagyok az unokatesóimmal együtt, úgy érzem hogy megőrülök, mert én egyszerűen nem vagyok olyan mint ők :'D

Camilo-t, Brunot, és Luisát is bírom.

2022. máj. 10. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Camilo 😎
2022. máj. 24. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!