Van olyan oldal hogy 1 film tartalmából fel ismeri a film címét?
Régi film, ennek a címét és letöltö helyét keresem?
Nos, van 1 csávó, ki fogva tart 1 lányt a lakó kocsijába, mert a lányt magának akarta, a film végén megöli a lányt és 1 kocsi csomagtartójába rakja a holtestet, a fiu régen szerelmes volt az anyjába, és a leges legvégén az anyja betoppan a fia lakó kocsijába és fegyvert fog fia elé, nem mutassák azt a rész hogy lepuffantsa de ez történt, nos a lány sokszor el akart szökni a fiútól de mindig elkapta és nem is tudom de asszem kapott is. volt benne olyan rész mikor a csaj levágta a haját olyan rövidre mint a fiu anyjáé volt és be festette feketére, szülinapja volt a fiunak, a lány pedig felköszöntötte tortával, és mikor eljött az az idő mikor szeretkeztek volna a csávó félre dobta az elrabolt csajt, Én ezt a filmet rég láttam video kazettán, de azon az a film cím szerepelt hogy A stoppos visszatér, de nem hiszem hogy az lenne mert van ilyen film de nem az a film tartalma amit én mondok. tippeket válaszokat elöre is kössz.
már 1x leirtam csak ujra regiztem ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!