Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Asgard elpusztult? És tényleg...

Asgard elpusztult? És tényleg thor az utolsó asgardi?

Figyelt kérdés
Most olvastam de én nem emlékszem, hogy említették volna bármelyik marvel filmben.

2022. febr. 21. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Marvel világát nézzük, akkor

Thor 3- Ragnarök c. részben valami tűzbszó démonizé elpusztította Asgardot de Thor, Loki és egy halom asgardi egy űrhajón elmenekül előtte. Rá 10 percre Thanos kitöri Loki nyakát, de Thor és az asgardi nép a Bosszúállók 4ben láthatóan eltelepedtek a Földön, és Thor elhízik:D

Haaaa a skandináv mitológiára gondolsz, akkor egész máshogy történtek a dolgok, igazából bőven izgalmasabb mint a Marvel világa.

2022. febr. 21. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

#1 az Surtur akire gondolsz. 😅

Kérdező te a marvel filmekre gondolsz? Vagy esetleg nem láttad még az összeset?

2022. febr. 21. 19:55
 3/4 A kérdező kommentje:
marvel filmekre gondolok. amúgy az összeset láttam, csak már régebben és sose adják a tvben :I. (és nem tom hogy kell torrentezni xd)
2022. febr. 21. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ajánlom amit az első válaszoló írt. Mert úgy történt. Egyébként én a film+-tól kezdve már nem tudom hány csatornán láttam ezeket hogy játszák az összes részét szinte ezeknek a filmeknek szóval a tv-ben is játszák bőven.
2022. febr. 21. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!