Milyen Bud Spencer filmek vannak, amik kevésbé ismertek, de iszonyat jók?
Figyelt kérdés
Eddig csak a Rabló pandúrt láttam a kevésbé ismert tőle és tetszett.2022. febr. 21. 17:42
1/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyire kevésbé ismert, de az Aladdin-ról alig hallok valamit. Az is jó 😁
2/9 anonim válasza:
Sötét Torino, Kalózok háborúja, Isten megbocsát én nem, Vadnyugati Casanova
3/9 anonim válasza:
4 légy a szürke bársonyon
Élet vagy halál
Ötfős hadsereg
Őrangyalok
A végső határ
5/9 Közveszélyes Kontár válasza:
#2 fogonosz nagyon jol szerepel benne, Isten megbocsat en nem ben, es az kozos filmjuk is
6/9 anonim válasza:
5.
Igen, izgalmas western film. Nekem mondjuk a Sötét Torino az ami nagyon tetszik, Bud Spencerhez illett a komoly film is, nem csak a pofonosztós vígjáték.
Az angyalok is esznek babot, amit még elfelejtettem leírni, bár szerintem az is elég ismert filmje.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, majd megnézem ezeket
2022. febr. 21. 19:08
8/9 anonim válasza:
Bombajó bokszoló
Akit Buldózernek hívtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!