Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek Naruto a shippuude...

Szerintetek Naruto a shippuuden jelenlegi epizodjainál elérte már a jounin szintet?

Figyelt kérdés
Most gyözte le Peint
2010. szept. 11. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
A jounin szint nem az erőtől függ, hanem a vizsgágk teljesítésétől, és mivel Naruto nagyon régen nem volt Konohába huzamosabb ideig, így még mindig csak chounin, mert nem tette le a vizsgákat, egyébként meg szerintem a legtöbb konohai jouninnál sokkal erősebb, nem hiába senkinek se volt Pein ellen esélye csak neki
2010. szept. 11. 21:40
 2/9 A kérdező kommentje:
pontositalak még a chunnin vizsgát se volt ideje letenni!!! azt tudod mien feltételek kellenek a jouniná váláshoz?
2010. szept. 11. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Még csak Genin, amúgy meg Joninná csak akkor nyilvánítják ha valami eszméletlen fontosat tett, az nem úgy van, hogy letesz egy vizsgát.
2010. szept. 11. 23:17
 4/9 A kérdező kommentje:
szerintem pein legyözése ilyen dolog megmentette a faluját!!
2010. szept. 12. 07:41
 5/9 anonim ***** válasza:
ja,tényleg genin, bocs összekevertem
2010. szept. 12. 15:16
 6/9 A kérdező kommentje:
szerintetek naruto lebirja majd gyözni sasukét?
2010. szept. 12. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
a mangába nem rég volt egy harcuk, és sasuke azt mondta hogy a jelenlegi szintjén nem bir narutoval ezert még edzeni fog, de szerintem ki fognak majd békulni valamikor, és nem fognak majd egymassal harcolni, sztem majd 2-en eggyutt teszik le uchiha madarát (tobit)
2010. szept. 13. 19:56
 8/9 A kérdező kommentje:
nem ugy van hogy csak sasuke és itachi él a uchiha klánbol?:O
2010. szept. 14. 08:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem akarom itt lelovoldozni neked elore az egészet, mert én olvasom a mangát és az azert sokkal elorebb jar mint az anime, de azert annyit mondok h Itachi azert mar az animeba is meghalt, és mar az animeba is kiderult h tobi az uchiha madara, meg mar a sharinganjat is mutatták
2010. szept. 14. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!