Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki le tudná írni részletes...

Valaki le tudná írni részletesen, hogy miről szólt a Vámpírnaplók második évadának első része?

Figyelt kérdés

baromi lassú a gépem, így nem tudom se letöölteni, se online nézni

szóval valaki le tudni írni, hogy pontosan mi volt benne?

minden apró részlet érdekel!!!!!minden!!!!!

előre is kösziiiiiii (L)

2010. szept. 11. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon elég részletesen le van írva.

2010. szept. 12. 11:37
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi, ezt már én is olvastam, de ebből nem derül ki minden világosan

pl. mi lesz most akkor Jeremyvel?

Damon miért csókolja meg Elenát?

mi történik Tylerrel?

stb.

2010. szept. 14. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek nem derültek ki az első részből. SPOILER! am.. ha jól tudom Tyler vérfarkas, Damon meg belezúgott Elenába, ez már egy ideje látszik. Jeremy meg vámpír lesz.
2010. szept. 16. 19:24
 4/4 anonim válasza:
hát ha szeretnéd tudni. Damon Katherine-t csókolta meg, és ebbe belefog őrülni, mivel későb Katherine elmondja Damonnak hogy elejétől fogva Stefant szerette, utána Elena is elmondja Damonnak,hogy ő is Stefant szereti.Damon megőrül e két válasz hallatán és mindenkit megakar ölni dühében, lesz amikor Jeremynek ugrik és tudta hogy vámpír akart lenni Jeremy, ezért kitöri a nyakát. ....
2010. szept. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!