Van egy régi vígjáték nem tudom a címét segítetek?
Figyelt kérdés
Talán Lesnie Nielson játszott benne és az volt az egyik jelenet hogy egy lebegő tankal kellett bemutatót tartaniuk és lövéskor a tank hátra repült és emiatt inkább robbanó anyaggal és kamu lövéssel tartották a bemutatót, meg volt valami kilóméteróra visszatekerés a parancsnok kocsijában is:D köszi ha elolvastad.2022. febr. 17. 21:02
1/5 anonim válasza:
Ebben van tankos jelenet. Nem tudom hogy erre gondolsz e.
Csupasz pisztoly 2 1/2
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, de láttam, nem ebben van. Nem biztos hogy Leslie játszott benne csak nekem rémlik így.
2022. febr. 17. 21:15
3/5 HalkHogen válasza:
4/5 anonim válasza:
Akkor lehet hogy azért emlékszel Leslie Nielsenre mert hasonlít Steve Martinra és szerintem amire emlékszel az a Bilko főtörzs c. film.
5/5 A kérdező kommentje:
igen igen köszi!! ez volt az Köszi szépen :D
2022. febr. 17. 21:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!