A Keresztapa filmeket megnézzem?
Figyelt kérdés
17 leszek, még nem láttam, de tudom, hogy vannak benne csúnya részek, pl.vér. Mennyi van benne, mennyire nézhető?2022. febr. 14. 09:36
1/8 anonim válasza:
Gengszterfilm, szóval előfordulnak jelenetek mikor emberek erőszakos halált halnak benne.
2/8 anonim válasza:
Érdemes mindenképp. Sok nincs bennük amúgy, csak annyi ami feltétlen kell, de nem erre építenek a filemk.
3/8 anonim válasza:
Ha a műfajod a Maffia filmek csak akkor
Ha igen akkor tetszeni fog nagyon
Ha pedig nem akkor unni fogod
4/8 anonim válasza:
Nyugodtan megnézheted és jó filmek. Inkább a híradót ne nézd abban sokkal durvább dolgok vannak és az igaz is nem csak kitalált történet. Na jó kivéve a kormány propaganda mert az 99 százaléka kitalált hazugság. 😂😂😂
5/8 anonim válasza:
Nincs benne sok vér. Én is láttam, mert a szüleim szerint ez alap és mindenkinek látnia kell, és lehet van benne valami mert a minden idők legjobb filmjei listán az első helyen szerepel a mafab oldalán. Amúgy jó film, de szerintem nem olyan nagy durranás.
6/8 anonim válasza:
A legokosabb embernek akit ismerek az a kedvenc filmje. Én is szeretem de nekem inkább a remény rabjai és a halălsoron jön be. Egyébként filmekben kötelező darab .szóval mindenképp
7/8 anonim válasza:
Szerintem is alapműveltség, úgyhogy igen. Ha nem tetszik, akkor elég az elsőt. :D
8/8 anonim válasza:
Szerintem amíg nem vagy 18 ne nézd meg, nem véletlenül van kint a 18-as karika sem! Ezt vedd figyelembe mielőtt marhaságot csinálnál.
Csak ugratlak tesó nézd meg nyugodtan jó film! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!