Az ...És megint dühbe jövünket miért tartják mindig a legjobb Bud Spencer filmnek?
Figyelt kérdés
Ez csak az egyik olyan lista, ahol ez végzett az első helyen de minden filmes portálon ezt tartják a legjobb filmjüknek.
A Vdrome nevű filmkritikai csatornán is ez meg egy másik film az egyetlen olyan film tőlük, mely 100 %-ot kapott
Szeretem ezt a filmjüket is de nem értem hogy miért nagyobb a többinél?!
2022. febr. 11. 20:51
1/5 anonim válasza:
Ez nézőpont kérdése. Ha a világon minden embert megkérdeznének aki látta ezt a filmjüket nem biztos hogy a nagyobb része azt mondaná hogy ez a legjobb filmjük. 🤷♂️
2/5 grafno válasza:
Ha szereted a filmet akkor kb 10 van az első helyen. Nálam.
3/5 anonim válasza:
Én pl a Kincs, ami nincset sokkal többször hallom, mint "legjobb" Bud&Hill film. De szerintem nincs ilyen, hogy legjobb.
4/5 anonim válasza:
Azért, mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele...
5/5 anonim válasza:
Nem tudom. Talán azért, mert abban történik a legtöbb minden? Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!