Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok mondani jó filmeket?

Tudnátok mondani jó filmeket?

Figyelt kérdés
Inkább olyanokat keresek amiben fiatalkorúak a főszereplők ,és rasszizmusról,drogfüggőségről,iskolai bántalmazásról szól.azért kérek itt segítséget mert már annyi ilyet láttam és már nem találok olyat ami érdekelne .Ami meg tetszett 100szor megnéztem.

2022. febr. 9. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia.

A Netflixen is megtalálható "Cobra Kai" SOROZATOT tudom neked javasolni. Én a napokban pörgettem ki mind a 4 évadot. Lehetnek, sőt vannak is a számodra megfelelő dolgok benne.

Filmek közül nem tudom láttad-e már, bár nem mai film az sem, az a címe hogy "Tizenhárom"

Kettő kamasz lányról szól, de ha jobban bele gondolunk, akkor igazából csak egy főszereplő lány életét követhetjük végig. A jó tanulóból drogos, alkoholista, erőszakos és lezbikus lány lesz a végére. Tanulságos film, én vetíteném már általános iskola 8.-ik oszályában, még mielőtt elkezdik a középiskolát a 14-15 évesek.

Már régen láttam ezt a filmet, de mindenképp érdemes megnézni. Telefonról írtam, úgy hogy csak ennyit tudtam gépelni. De ha utána nézel Google-ban, fog a számodra megfelelő filmeket vagy akár sorozatokat is ajánlani.

2022. febr. 10. 01:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A 13 az tényleg nagyon jó. Filmben ilyen még a zűrös kölykök, engem levitt az életről teljesen. Sorozatban a skins meg most az euphoria is ilyen
2022. febr. 10. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Amerikai história X

Beszélnünk kell Kevinről

La haine

A gyűlölet, amit adtál

2022. febr. 10. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Christiane F.: Mi, gyerekek az állatkerti pályaudvarról

Kölykök

2022. febr. 10. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Veszélyes kölykök

Redvás Amal

An American hate crime (2018)

Imák Bobbyért

Szeméttelep (2014)

Sheherazade (2018) francia

Egy jobb világ

Akvárium (Fish Tank)

A diadal (The Ron Clark story)

Beszélnünk kell Kevinről

Csillagainkban a hiba

Egy különc srác feljegyzései

Átnevelő tábor (Bootcamp)

A Magdolna nővérek (egyik kedvencem!!)

2022. febr. 10. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A legyek ura. Azon ritka kivétel ahol a remake jobb volt az eredetinél, szóval azt érdemes megnézni. Gyönyörűen mutatja meg mi történik ha gyerekek teljesen kontrol nélkül maradnak.
2022. febr. 10. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Legyek ura +1 !
2022. febr. 10. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Drogfüggőségről: Csodálatos fiú
2022. febr. 26. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!