Tudnátok mondani jó filmeket?
Szia.
A Netflixen is megtalálható "Cobra Kai" SOROZATOT tudom neked javasolni. Én a napokban pörgettem ki mind a 4 évadot. Lehetnek, sőt vannak is a számodra megfelelő dolgok benne.
Filmek közül nem tudom láttad-e már, bár nem mai film az sem, az a címe hogy "Tizenhárom"
Kettő kamasz lányról szól, de ha jobban bele gondolunk, akkor igazából csak egy főszereplő lány életét követhetjük végig. A jó tanulóból drogos, alkoholista, erőszakos és lezbikus lány lesz a végére. Tanulságos film, én vetíteném már általános iskola 8.-ik oszályában, még mielőtt elkezdik a középiskolát a 14-15 évesek.
Már régen láttam ezt a filmet, de mindenképp érdemes megnézni. Telefonról írtam, úgy hogy csak ennyit tudtam gépelni. De ha utána nézel Google-ban, fog a számodra megfelelő filmeket vagy akár sorozatokat is ajánlani.
Amerikai história X
Beszélnünk kell Kevinről
La haine
A gyűlölet, amit adtál
Christiane F.: Mi, gyerekek az állatkerti pályaudvarról
Kölykök
Veszélyes kölykök
Redvás Amal
An American hate crime (2018)
Imák Bobbyért
Szeméttelep (2014)
Sheherazade (2018) francia
Egy jobb világ
Akvárium (Fish Tank)
A diadal (The Ron Clark story)
Beszélnünk kell Kevinről
Csillagainkban a hiba
Egy különc srác feljegyzései
Átnevelő tábor (Bootcamp)
A Magdolna nővérek (egyik kedvencem!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!