Elena és Damon a legancisban?
Figyelt kérdés
Valaki összefoglalná gyorsan?2022. febr. 9. 20:12
1/5 anonim válasza:
Nem jelennek meg a szereplők csak úgymond a háttérben. Josie hozzájuk megy lakni egy darabig. Említik hogy van egy lányuk Stefanie (stefan miatt). De ennyi. Egy párszor említik őket hogy Elena néni vagy Bonnie néni hogy mégis legyen valami közük még hozzá, hiszen itt ők még élnek de a színészek már nem akartak részt venni a sorozatban.
2/5 A kérdező kommentje:
Láttam a youtubeon egy videót ahol összevesztek, mert elena karriert akart építeni, damon meg tartalmasabb kapcsolatot akar és a végén összetör egy poharat? Az akkor mi?
2022. febr. 10. 15:24
3/5 anonim válasza:
Hát szerintem valami összevágott videó nem? A Vámpírnaplók végén elena doktor lett mint az apja volt, semmi karrierről meg veszekedésről nem volt szó ott sem szerintem
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Kikészültem volna ha igaz.
2022. febr. 11. 12:10
5/5 anonim válasza:
Neem, ők szép lezárást kaptak. Damon is ember lett végre mert ugye ő eleve sose akart vámpír lenni. Családjuk is lett, és miután meghaltak találkoztak a családjaikkal is. Nagyon örültem a befejezésüknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!