'90-es évek thillerjei: Hetedik, Elemi ösztön, Bárányok hallgatnak - melyik tetszett jobban és miért?
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 22:59
1/7 anonim válasza:
Bevallom őszintén, még egyiket sem láttam, de a Bárányok hallgatnak tervben van, hogy megnézem.
3/7 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Hetedik, bár pluszként a 8 millimétert is megemlíteném, ami hasonló kategória szintén a 90-es évekből. A nyomasztó atmoszférájuk még izgalmasabbá tette a 2 filmet és a befejezés mindkét esetben óriási volt szerintem.
4/7 anonim válasza:
A bárányok hallgatnak eléggé klasszikus. Anthony Hopkins mindössze 16 percet szerepel az egész filmben de így is oscar díjat kapott a játékáért.
5/7 HalkHogen válasza:
Kétségtelen, hogy hangulatban nagyon ott voltak a szeren ezek a filmek. A legszínvonalasabb mozi szerintem A bárányok hallgatnak, de a másik 2 is szeretnivaló. És igen, a 8 mm is egy remek hangulatú thriller. Meg a Játsz/ma.
Még melléjük tenném az alábbiakat is mint kevésbé ismert, de remek filmeket:
Egyedülálló nő megosztaná...
Ártatlanságra ítélve
A kéz, amely a bölcsőt ringatja
Gattaca
Tökéletes másolat
6/7 anonim válasza:
Elemi ösztön. A párommal néztük meg moziban és alig vártuk, hogy hazaérjünk..:)
A Hetediket akkor még nem láttam, A bárányok hallgatnak meg annyira nem tetszett.
7/7 anonim válasza:
#1-es vagyok. Ha már így szóba jöttek más thrillerek is a '90-es évekből, akkor amiket én eddig láttam és tetszettek is:
A kéz, amely a bölcsőt ringatja
8 mm
Éjjeliőr a hullaházban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!