Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak itt olyan emberek,akik...

Vannak itt olyan emberek,akik jó 10-15 évvel ezelőtt rengeteg mesét néztek? Egy régi mesét keresek, amire nem nagyon emlékszem de megprobalom leirni azt ami rémlik.

Figyelt kérdés
Szóval amire emlékszem az az hogy, volt egy törzs ami a fákon éltek,ugrálva(?) közlekedtek talán,a főszereplő pedig egy csaj volt aki talán megszegett valami szabályt és összetűzésbe keveredett a vezetőkkel(?).. Talán valami fiút megismert és azért, de nem biztos. Az tuti hogy az egész mese ilyen szürke hangulatú volt, kicsit ilyen avataros hangulata volt nekem. Kiskoromban láttam utoljára DVD-n. A címe talán a főszereplő lány neve de ebben sem vagyok biztos. Aki ezekből kitalálja, az előtt megemelem a nem létező kalapom. De próbaszerencse! Előre is köszi

2022. febr. 5. 06:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kaena - A prófécia (2003)?
2022. febr. 5. 08:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Ah jezusom, nagyon szépen köszönöm igen! Évek óta keresem, sírni tudnék örömömben 😂 nagyon hálás vagyok, nem tudom hol laksz, de ha leirod privátba, meghivlak egy kávéra, csokira, sutire,bármire 😂
2022. febr. 18. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!