A Hotel Margaret tényleg ennyire pocsék sorozat?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam rajta hogy adok neki egy esélyt a nagy hype miatt, de kb mindenhol azt olvasom hogy enyhén szólva pocsék a sorozat. Azt tudom hogy a mostani magyar sorozatok közül tényleg kevés a jó, de ennyi rosszat még nem olvastam szerintem magyar sorozatról.2022. febr. 4. 12:12
1/8 anonim válasza:
De még mennyire! És még ezt próbálták úgy beharangozni, hogy az Agatha Christie történtek és az Ötvös Csöpi filmek keveréke!? Szegények, biztosan forognak a sírjaikban. :-((
2/8 A kérdező kommentje:
Ú, kemény 😂 Ma fogom szerintem elkezdeni, de lehet nem fogok eljutni a második részig. Azért szerintem mégha jó vagy elmegy kategóriába sorolnák se érne fel Agatha Christie-vel vagy Ötvös Csöpivel.
2022. febr. 5. 10:27
3/8 anonim válasza:
Tipik agykárosító szemét szerintem. 😂
4/8 anonim válasza:
A zene jó az elején, aztán annyi. Csodálkoznék, ha lenne 2. évad.
5/8 anonim válasza:
Teljesen rendben van az a sorozat,szerintem csak egyesek nem értik a lényegét.
Vígjátékot vártak a Keresztanyuból meg az Örökösökből kiindulva,de ez más kategória.
Nekem tetszik.
6/8 anonim válasza:
Őszinte bevállalásáért - megrökönyödésem ellenére - zöld kezet nyomtam, de lelke legyen rajta.
Ha Szendrő Józsi bácsi élne, biztosan azt mondaná rá, hogy „f*s”, és nem hinne benne, hogy valaha is „sz*r” lesz belőle (Forrás: Hofi Géza egyik magánszáma.)
7/8 anonim válasza:
Ha Szendrő Józsi bácsi látta volna a befejező részt is, azt mondta volna: „Ez f*s maradt, ráadásul a hígabbik változatban!”
8/8 anonim válasza:
Szerintem is rendben van a sori nekem tetszik és akinek nem annak más tetszik ezzel kapcsolazban nem szeretnék vitát nyitni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!