A "Doctor Who"/"Ki vagy, doki?" mennyire jó/nézhető sorozat?
A régin nagyon érződik, hogy régi.
Az új jó.
Én is szeretem, az újat talán negyedjére nézem. A régit is néztem egy ideig, tetszett is csak elfelejtettem hol tartok.
Azt tudom tanácsolni, nézz bele, legfeljebb kikapcsolod.
Az új sorozat első 1-2 évadja kicsit olyan, amit túl kell élni, vagy akár kihagyni, esetleg keresni olyan tippeket, hogy melyik epizódokat fontos belőle megnézni, hogy a főbb dolgokat megismerd és aztán, ha elkap a gépszíj, illetve beindul a sorozat, utána már úgysem lesz vele gondod.
RetroShock csatorna csinált egy nagyon jó ajánlót. Ő is azt mondja, hogy az első pár évad alapján le is mondott róla, de aztán adott még egy esélyt neki és elkezdte értékelni, megkedvelni.
https://www.youtube.com/watch?v=S36KVaHu6qI
Szerintem is jók a meglátásai. Állati jó sztorik és megoldások vannak a Dr Whoban időnként, de néha nagyon gagyi, értelmetlen dolgokat is megcsinálnak, csak mert bármivel lehet szabadon kísérletezniük és úgyis kellenek kevésbé erős epizódok is, így néha a másik irányba is képesek nagyon elszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!