Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez a film valós problémát...

Ez a film valós problémát közvetít?

Figyelt kérdés

Amerikában játszódik és úgy állítja be a sulikat mintha a lányokat tárgyként kezelnék és szexuális áldozatok lennének akikkel a kutya sem akar törődni holott valójában ahogy én látom már inkább a ló túloldalán vagyunk a valóságban ettől az állapottól jó messze.

[link]

2022. febr. 1. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
31%

Így van, én 1950 óta nem láttam olyat, hogy férfiak lekezelik, tárgyiasítják a nőket, vagy megjegyzéseket tesznek bizonyos testrészeikre! Egyetlen egy alkalommal se!

Ezt akartad hallani? Mert hogy nem igaz, rendszeres ez a szintű dolog a valóságban. Nevetséges az az elképzelés, "a ló túloldalán vagyunk". Tudom, hogy a mai politikai diskurzusban ez a legújabb numero uno talking point. De igaznak attól még nem igaz.

2022. febr. 1. 20:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Nyílván nem úgy értem hogy nem fütyülnek utánna egy lánynak, de azt közel sem hiszem el hogyha ma egy lány azt mondja hogy molesztálják akkor letudják annyival hogy jaaaj, ezt ne mond ki mert sok papírmunka.

Holott sorra jönnek az ilyen olyan sztorik meg #metoo stb stb

Nem mondom hogy nincsenek ilyenek, de azért ne csináljunk már úgy mintha minden lány szexuálisan lenne bántalmazva meg kategorizálva. Főleg Amerikában:D

Amúgy ettől függetlenül biztos jó a film, majd tervezem is megnézni mert az sem kizárt hogy csak az előzetes lett ennyire túltolva és maga a film normálisan mutatja be a dolgokat

2022. febr. 1. 20:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez gyakorlatilag propaganda ebben a formában. Igen, létezik a szexizmus, de közel sem ilyen szinten, és egyáltalán nem ilyen formában. Arról már ne is beszéljünk, hogy a fiataloknál ez bizonyos szinten normális, hisz épp változnak és fejlődnek hormonálisan is. Felnőtteknél pedig ez leginkább a buta emberek ismérve, amikből van szép számmal, de pont hogy őket kell messziről elkerülni. Más megoldás nincs, hisz buták mindig is lesznek, a túlkapás amit a feministák művelnek elfogadhatatlan, agyonlőni meg csak nem kéne senkit azért, mert nem ő a legélesebb kés a fiókban.

Kicsit más téma, de én úgy érzem, hogy az emberek elfelejtettek reálisan gondolkozni. Mindent ki akarnak irtani ami szerintük rossz, és csak a jót akarják mindig. De egyrészt rossz nélkül nincs jó, másrészt pedig emberekből álló társadalomban élünk, ahol az emberek természetes jellemzője az is, hogy egyének, tehát nem egyformák, és soha nem is lesznek azok.

2022. febr. 2. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!