Az unoka című filmre elvinnétek az idősebb szülőket, nagyszülőket?
A rövidfilmjével Oscar-díjas magyar rendező, Deák Kristóf mozikban látható nagyjátékfilmje az unokázós csalások nagyon is valós témáját járja körül egy érdekes kitalált történet során.
A RetroShock csatorna ajánlója szerint a nyitójelenet szabályosan oktatófilmként is használható volna, hogy ismeretterjesztésként bemutassa hogyan dolgoznak a csalók és ezzel felhívja a figyelmet, milyen trükkökre kell vigyázniuk az időseknek.
Ti elvinnétek idős szüleiteket/nagyszüleiteket a filmre?
(Én láttam a filmet, nekem nagyon tetszett, zseniálisnak tartom és én meg is akarom mutatni az idős rokonoknak - akik közt volt már, akinél bepróbálkoztak ilyen csalók, szerencsére nem jártak sikerrel.)
Az első 10 perce értékelhető a filmnek. Ez még segíthet is az időseknek a csalókkal szemben, de összességében a film nagyon gyenge és totál életszerűtlen.
Nem is értem mire ez a nagy dicséret mindenkitől. Egy valós problémát mutat be a film, de a filmbem egy szerencsétlennek beállított ember és idős emberek "nyomoznak" és oldanak meg egy ügyes a rendőrökkel ellentétben. Nem értem, hogy ezt hogyan tudja bárki komolyan tudja venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!