Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az unoka című filmre elvinnéte...

Az unoka című filmre elvinnétek az idősebb szülőket, nagyszülőket?

Figyelt kérdés

A rövidfilmjével Oscar-díjas magyar rendező, Deák Kristóf mozikban látható nagyjátékfilmje az unokázós csalások nagyon is valós témáját járja körül egy érdekes kitalált történet során.

A RetroShock csatorna ajánlója szerint a nyitójelenet szabályosan oktatófilmként is használható volna, hogy ismeretterjesztésként bemutassa hogyan dolgoznak a csalók és ezzel felhívja a figyelmet, milyen trükkökre kell vigyázniuk az időseknek.

Ti elvinnétek idős szüleiteket/nagyszüleiteket a filmre?

(Én láttam a filmet, nekem nagyon tetszett, zseniálisnak tartom és én meg is akarom mutatni az idős rokonoknak - akik közt volt már, akinél bepróbálkoztak ilyen csalók, szerencsére nem jártak sikerrel.)

2022. febr. 1. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Az első 10 perce értékelhető a filmnek. Ez még segíthet is az időseknek a csalókkal szemben, de összességében a film nagyon gyenge és totál életszerűtlen.

Nem is értem mire ez a nagy dicséret mindenkitől. Egy valós problémát mutat be a film, de a filmbem egy szerencsétlennek beállított ember és idős emberek "nyomoznak" és oldanak meg egy ügyes a rendőrökkel ellentétben. Nem értem, hogy ezt hogyan tudja bárki komolyan tudja venni.

2022. febr. 1. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Nem
2022. febr. 1. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Ugy , hogy van alapja! Ismerosomnek betortek a lakssaba. Mindent feldultak. Van videofelvetel. Hetente konyorog a rendorsegen, semmi nem tortenik, mert nem talaljak az elkovetot a negadott kamu cine. Igy folyik a nyomozas! O meg tonkremegy!
2022. febr. 2. 20:45
 4/4 anonim válasza:
Bár mi már beszéltünk a jelenségről minden nagyszülővel, azért örülnék, ha látnák a filmet is.
2022. febr. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!