Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Euforia - Jules mitől olyan...

Euforia - Jules mitől olyan nagy szám?

Figyelt kérdés
Mindenki el van ájulva tőle, szerintem a személyiségében nincs semmi extra ..
2022. jan. 28. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Mert fiúból lett lány? Passz. Nekem Rue a kedvenc karakterem
2022. jan. 28. 20:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Én úgy értem hogy a sorozatba is pl. Nate is olyat mondott róla a 1. évad végén hogy egyedül ő fogja vinni valamire de nem értem miért 😅
2022. jan. 28. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, arra is érthette hogy Jules nem drogozik. Nincsenek káros szenvedélyei. A barátai mellett mimdig ott áll.
2022. jan. 29. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Pár résszel korábban Eliot is költött hozzá kb. egy ódát.

Én se értem, miért kell erőltetetten ilyen hiperkülönleges, csillámunikornisnak beállítani, amihez fogható soha nem volt a világon, mikor a magatartásával ezt nem érzékeltetik a készítők egyáltalán, csak mások szájába adják az üres méltatásokat.

Szerintem nem különb az átlag karaktereknél. Ő is ugyanolyan éretlen, egoista, sérült és zavart, mint a többiek. Rue-val speciel kifejezetten csúnyán bánt az előző évadban, és most se esélyes az évszázad párja címre.

2022. febr. 3. 01:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Fuu ugyanezt érzem én is. Nincs benne semmi különleges és általában pont az ilyen emberek (akiktől el vannak ájulva és biztosra veszik, hogy sokra viszik) lesznek azok, akik aztán semmire sem viszik. El tudja magáról hitetni, hogy különleges, de valójában nem az.
2023. dec. 21. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!