Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi történt a Narancsvidék 3....

Mi történt a Narancsvidék 3. évadjának utolsó néhány részében? Tényleg Volhock ölte meg Marissát? Hogyan? Miért?

Figyelt kérdés
Azt hiszem az utolsó pár részről lemaradtam, és most semmit sme értek....
2010. szept. 9. 19:18
 1/6 anonim válasza:

Ryan autóval vitte ki Marissát a repülőtérre, mert úgy volt, hogy M. vmi hajón fog dolgozni 1 évig az apjával. Út közben jött Volchok és az autójával leszorította Ryan autóját az útról. Ő nem sérült meg különösebben (mármint Ryan), de Marissa meghalt.

Így végeredményben a válasz a kérdésedre: igen, Volchok ölte meg Marissát. Szerintem.

2010. szept. 9. 19:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Uh, és V. miért szorította le Ryan kocsiját? Jól emlékszem, hogy V és M között volt vmi? Olyan régen volt...
2010. szept. 9. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Marissa meghalt???Jól le vagyok maradva.....

Nem tudjátok hol lehetne megnézni?

2010. szept. 10. 13:50
 4/6 A kérdező kommentje:

A mai részben volt, hogy miért is tette...

Nem tudom honnan lehet:(

2010. szept. 10. 20:47
 5/6 Kov.Ka válasza:

Itt meg tudjátok nézni a létező összes részt, én ajánlom a videobam#1-es megtekintést! :)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. szept. 2. 23:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!!!!
2013. szept. 12. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!