Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki(k)re gondolt Fennec Shand...

Ki(k)re gondolt Fennec Shand a Boba Fett legutóbbi részének végén?

Figyelt kérdés

!! SPOILEREK !!

A tegnapi rész legutolsó jelentére gondolok, mikor mondja Boba hogy kreditje van bőven de embere nem igazán, és Fennec olyan sejtelmesen mondja hogy lesz embere ha jó helyen keresi. Ez, így cliffhangerként számomra egyértelmű utalás volt hogy valami nagyobb név fog feltűnni és csatlakozni hozzájuk, fejvadász vagy hasonló. Nyilván nem a fekete vuki mert ő már egyrészt ott van velük addigra, másrészt meg ő nem akkora közönségkedvenc egyelőre. Nem tudom esetleg Din Djarinra gondoltak, vagy másokra, Mandaloriakra, vagy régebbi fejvadászokra mint Dengar vagy Bossk vagy ilyesmi... Ti mit gondoltok, ki(k) lehet(nek) akikre utaltak?

2022. jan. 20. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Din és a többi Mandalori biztos, mert a Mandalorian theme-t hallhattuk. Boba régi fejvadásztársai js valószinűek, pl. Cad Bane, Bossk, Dengar. Én örülnék Cobb Vanthnak is, és jó lenne látni még akár Hondo-t is. De bárki jöhet 😃
2022. jan. 20. 15:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Az menő lenne ha ennyien feltűnnének egyszerre, de szerintem ennyi karaktert nem fognak összehozni. Én ezekből a mandaloriakat jobban belegondolva kizárnám, mert elég ellenséges volt Bo-Katanék és Boba viszonya mikor találkoztak, még össze is verekedtek, plusz a mandaloriaknak semmi közük a Tatuinhoz meg a pyke-okhoz. Din viszont valóban esélyes, de ő is inkább bajtársiasságból meg mert meló nélkül maradt Grogu lepasszolásával.

Kíváncsi leszek!

2022. jan. 20. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
A rész végén Din zenei témája hallható, amikor erről beszélnek. Egyértelmű, hogy rá utaltak főleg
2022. jan. 20. 16:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem is figyeltem a zenét de akkor ez csak ráerősít. Meg talán az se véletlen hogy ezt a sorozatot mindenképpen a Mando 3. évada előtt akarták bemutatni.
2022. jan. 20. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én se nagyon figyeltem a végére, mert olyan rohadt unalmas volt az egész rész, hogy majdnem elaludtam. De szerintem elsősorban csak rá célzott Fennec.
2022. jan. 28. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!