Valaki tud ajánlani egy jó sorozatot?
Figyelt kérdés
Már végignéztem a Gravity Falls,az Over the Gardenvalt, és a Rick és Mortyt. Nem rég lett netflixem, de nem találok rajta semmit. Valaki tud segíteni?2022. jan. 17. 19:43
12/14 anonim válasza:
Esetleg tetszhet az Inside Job. Alex Hirsch, a Gravity Falls alkotója is dolgozott rajta, és elég Rick and Morty-szerű humorra hajaz. Az Infinity Train se rossz (erről nem tudom, hogy fent van-e Netflixen).
13/14 anonim válasza:
The Owl House, Amphibia.
Ha a Gravity Falls tetszett, akkor ezek is fognak szerintem (azonos készítők) és ugyanabban az univerzumban játszódik a három sorozat.
14/14 anonim válasza:
Bojack Horseman MINDENKÉPP KÖTELEZŐ.
Zseniális sorozat.
Röviden:
Ez egy Hollywoodban játszódó antropomorf állatvilágban játszódó sorozat. A fő karakter Bojack Horseman (de emellett van még 4 főszereplő) aki régen szerepelt egy tv sorozatban, de már túl van a fénykorán.
Ez egy dráma, méghozzá egy nagyon reális karakterdráma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!