Keresem ezeket a filmeket, mi lehet a címük?
Figyelt kérdés
1) A film egy fiúról és a kutyájáról szól. Valahogyan bekeverednek egy dzsungelhez hasonló erdős területre, majd megpróbálnak élve kijutni onnan. A kutya megsérül, azt hiszem valami szakadékba zuhan bele, de túléli. Ennyi maradt meg ebből a filmből.
2) Valami pandás film, azt hiszem egy elkóborolt pandakölyköt mentenek meg ebben a filmben. A főszereplő egy fiú és a barátnője. Természetesen a rosszfiúk vadásznak rájuk és megpróbálják elvenni tőlük az állatot. Ennyi ami megmaradt belőle.
2010. szept. 9. 02:04
1/4 anonim válasza:
A másodikra ez a tippem: [link] az első passz.
2/4 anonim válasza:
az első nekem ismerős, valamikor nagyon rég láttam, de asszem sírtam rajta egy labrador vagy valamien nagykutya volt a kisfiúval golden retriever
3/4 A kérdező kommentje:
Első hozzászóló: Jó a tipped, erre a filmre gondoltam, köszi!
Második hozzászóló: Jó tudni, hogy van rajtam kívül is olyan, akinek ismerős a keresett film.:)
2010. szept. 9. 23:52
4/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam az 1) filmet is. A címe: A vadon mélyén - Sárga kutya kalandjai
2010. szept. 12. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!