Szerintetek melyik volt 2021 legjobb filmje?
Én pedig imádom, hogy emberek nem tudják elfogadni, hogy másnak pedig nem az tetszett, ami nekik és lepontozzák, lehurrogják és okoskodnak, mert CSAK az lehet jó film, amit ő annak gondol.
Nekem pl a Dűne nem tetszett és jöhet is a lepontozás, mert amint látom a Dűne válasz zöldet kap, a többi többnyire pirosat (vicc). Én imádom a Dűne könyvet, de tényleg, oda vagyok érte és ha valaki szintén olvasta és szereti a könyvet az ha szerette a filmet, ha nem, tudja jól, hogy piszok sok minden kimaradt a filmből és súlytalanná váltak benne a dolgok. Az, hogy tele van nyomva sztárokkal és Villeneuve kiépítette maga köré azt, hogy bármit csinál kb leszo*ják, az nem jelenti azt, hogy ez egy jó adaptáció. Félreértés ne essék, az, hogy valakinek tetszett engem nem zavar, most sem pontoztam le ezeket a válaszokat, de BŐVEN megvannak a hibái ennek a filmnek és érdekes módon erről nem nagyon vesznek tudomást a Dűne kedvelők, de a Pókember logikátlanságaiba azonnal bele tudnak kötni. Hol ebben a következetesség? Erre a könyvre az 5 óra játékidő édes kevés és hajlok afelé, hogy tényleg nem lehet rendesen filmre adaptálni ezt a könyvet.
De azt is feltételezem, hogy akik nem tudják elfogadni a másik véleményét az el sem jut idáig a válaszomba mégis csapja rá a dislikeot. Mit ártok én bárkinek azzal, hogy jobban tetszett nekem a Pókember, mint a Dűne?
Nekem ezek tetszettek:
No Man of God, Only the Animals, I care a lot
My little pony: Az új nemzedék
Clifford a nagy piros kutya
Amúgy te hülye vagy?
Így szól a kérdés:
Szerintetek melyik....
Mit írjon, ha csak ezeket látta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!