A Doctor Who-t ajánlanátok 13-14 éveseknek?
Vannak benne ijesztő részek? Ha igen, milyen jellegűek?
Illetve, hogy a régit vagy az újat érdemes elkezdeni?

Vannak benne ijesztő részek, de nem jellemző az egész sorozatra, és annyira azért nem is vészesek; egy ilyen korú gyerek meg tud birkózni velük.
Tapasztalatból mondom, én is kb ilyen idős koromban kezdtem el nézni.

A Doctor Who és a Sarah Jane kalandjai direkt a fiatalabbaknak valóak. A Torchwood való az idősebbeknek a témái miatt. (ezek a Doctor Who mellékágai)
Az újat. A régi a veteránoknak való. Meg nincs mit szépíteni, 1963-ban indult, ami nem ma volt...

Kb. akkor kezdtem el néni. Ha megérti, élvezi, érdekli, nézheti.
És persze, hogy az újat. A régit nem is igazán lehet megnézni.

Nem értem, mi a baj azzal a TÉNNYEL, hogy a Doctor Who direkt a fiatalabb korosztálynak készült...
A korhatár ajánlása is ezt bizonyítja.
4
Jó lenne végre felfogni, hogy nem azért lesz valaki megeleg, vagy transz, mert olyan embereket lát. Amúgy a Doctor startból nem is ember, miért kell ennyire emberi kategóriákba sorolni?

Hát annyiban van igaza a 4-es válaszolónak, hogy azt lehet látni a sorozatból, hogy hiába tehetségtelen valaki, akkor is főszerepbe kerülhet, csak mert nő. Dehát ez a mai PC világ.
Én amúgy kb. 10 évesen kezdtem el nézni, szóval szerintem az általad említett korosztálynak is simán jó.

Na, ahhoz is pofa kell hogy valaki Jodie Whittakert szar színésznőnek hívja. De mit is várhat az ember attól, aki minden irónia nélkül használja a PC világ kifejezést...
Nezheti a gyerek; nagy fokú retardáltság kell ahhoz hogy bárki belemagyarázzon bármilyen propagandát.

"mondod mindezt a világ egyik legjobb sorozatáról"
Mondjuk én már ezért szakpszichológushoz küldenélek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!