Érdekelne mindenki véleménye… idősek..fiatalok.. férfiak és nők! Szerintetek mitől volt ennyire sikeres a jó barátok című sorozat? Illetve milyen típusú “ barátos sorozatot” néznétek?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom, hogy elindítom a haverjaimmal az első sorozatunkat. Ami fix, hogy egy “albérletben” fog játszani… tudjatok jönnek-jönnek majd az újabb szereplők a sorozatba. De mi az amit ti vagy szerintetek a nagy többség szeretne látni ahhoz hogy ez sikeres legyen? Mindenkinek köszi előre is.2022. jan. 5. 21:45
11/11 anonim válasza:
Én rengetegszer ledaráltam már a sorozatot életemben. Most nézem újra 8 év kihagyás után és még mindig imádom:) Egyszerüen megunhatatlan. Ugyanúgy nevetek a poénokon mint először, és ugyanúgy elsírom magam Ross és Rachel szakításakor, Monica és Chandler eljegyzésén és az esküvőjükön, szeretem a karaktereket és a történeteiket is, ezen a sorozaton nőttem fel, és a férjem is imádja:) Hülyén hangzik de mikor nézem kicsit olyan mintha ismerném őket, olyan mintha én is közéjük tartoznék, visszarepít a fiatalkoromba is:)
Vicces szituációk, Barátok, randizás, szerelmek, szakítások, társkeresési/ párkapcsolati dolgok, családi problémák,sok témát boncolgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!