Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen kóvatkezményei lesznek?

Milyen kóvatkezményei lesznek?

Figyelt kérdés
Találtam youtubon egy kamu profilt aki Orbán Viktornak adja ki magát és az emberek el is hiszik a hozzászólások alapján, milyen következményei lehetnek ennek a srácra nézve?

2022. jan. 3. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem tudjuk hogy mit csinál a kisgyerek, addig nem tud senki állást foglalni! (Link?)
2022. jan. 3. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmilyen. Letiltják max és annyi. De nyilván ez attól is függ, hogy miket tesz közzé.
2022. jan. 3. 21:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Orbán Viktornak tetteti magát .

Orbánról tesz fel vidiket.

2022. jan. 4. 07:20
 4/6 anonim ***** válasza:
es mi van ha megis O1G az es csak provokal?! volt mar ilyenre pelda
2022. jan. 4. 08:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha Orbánról tesz fel videókat, akkor mem tűnteti fel rossz színben, tehát nem károsítja őt meg (gondolom). Úgyhogy szerintem max törlik a csatornát, ha Orbánt zavarja.
2022. jan. 4. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha csak egy másolat és semmi komolyabbat nem csinál, akkor max törlik érte.

Ha ezen kívül konkrétan másnak kiadva magát pl. pénzt próbál meg kicsalni emberektől, akkor abból már büntetőper is lehet. Személyiséglopás, csalás, lopás, garázdaság, sok minden felvetődhet, attól függően, hogy meddig ment el.

(Jóval kisebb nevű hírességnél találkoztam már nigériai csalóval, aki híres embernek kiadva magát magyar nyugdíjasok hiszékenységével élt vissza és kért tőlük pénzt, hogy segítsenek neki hozzájutni a vagyonához, amin majd osztozik velük cserébe.)

2022. jan. 5. 14:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!