Ki várja még a Jurassic World Dominion filmet?:)
Újranéztem pár hónapja a nagyrabecsült JP1-et. Hát sokkal jobbra emlékeztem, az idő megszépíti de nagyon. Elég sekélyes film lett, a látvány meg ma már alap.
Ezért a JW1-re szavaztam.
Nagyon nagyon várom!
Szerintem torony magasan az első JP a legjobb.
A sekélyesre igazából annyit mondanék, hogy elsősorban ez egy kalandfilm és ahhoz képest azért kiemelkedő. A látvány pedig szerintem ma is megállná a helyét, annak ellenére, hogy ma ez már alap. Azon nem lehet változtatni, hogy lassan 30 éves lesz a film. Lehet, hogy 40 év múlva a mai film látványa lesz alap. Ez ilyen.
Egyáltalában nem várom. A Jurassic Park tipikusan az amihez a 3 rész után nem szabadott volna nyúlni, de hát ugye a pénz... A 4. rész még hagyján, bár az is főleg a látványban volt jó, de az 5. rész egyenesen borzasztó lett, teljesen értelmetlen és erőltetett sztorival.
Engem ha a Jurassic Park érdekel inkább megnézem az első részt századjára is, az tényleg minden szempontból kiváló, a mai napig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!