Melyek azok a filmek, amiket minimum háromszor megnéztetek, illetve sorozatok, amiket legalább egyszer újranéztetek?
3xRekviem egy álomért
4xRagyogás
Horrorra Akadva filmeket többször is megnéztem már
Jay És Néma Bob Visszavág
Sons Of Anarchy - annyiszor újra néztem, hogy elvesztettem a fonalat (de talán átlagban 1x kivittem évente 2014 óta)
Twin Peaks - háromszor néztem újra, most fogom negyedjére, is mindig találok valamit amit még nem vettem észre.
Indiana Jones filmek, a Tobey Maguire-s Pókember filmek, Forrest Gump és a legtöbb Quentin Tarantino film.
Filmből nagyon nagyon sokat láttam már 3x vagy annál többször, legalább 100-at, de inkább 200-at.
Tarantino filmekből többet, Nolan filmekből többet, Jurassic filmeket, MCU és X-men filmekből szinte mindet, Bud&Hill filmekből többet, Igazából szerelem, Forráskód, King Kong, Titanic, Kapj el ha tudsz és még csomó más.
Szeretem újra megnézni azokat, amok tetszettek. Nem tudom megunni őket.
Sorozatból Lostot 9x
Szökést 2x (első évadot 4-5x)
Walking dead első 5 évadát 2x (amikor még ott tartott)
Easttowni rejtélyeket 2x
Monk 3x
Trónok harca 2x
Stranger things 2x
Titanic
Mamma Mia
Jurassic Parkok
Karib-tenger kalózai
Shrek
Star Wars 4-5-6
Alien
Ezeket 2-3-4x is.
Harry Potter
Karib-tenger kalózai
Star Wars 1-6
Télapu 1-2
Gyűrűk Ura, Hobbit
Romy Schneider-es Sissi
Da Vinci kód
Angyalok és démonok
Grincs
Dirty Dancing
A hetedik tekercs
Házibuli
Volt egyszer/kétszer egy karácsony
Hozzámjössz?
Ki a Télapó?
Apró népség nagy birodalma
Női szervek
A gyűrű átka
A koboldok varázslatos legendája
Sárkányszív
Vasálarcos
Az álomherceg legendája
Fantaghiro a harcos hercegnő
Büszkeség és balítélet (2005)
A Dűne (2000), A dűne gyermekei (2003)
Az operaház fantomja
Grease
Az üvegtigris összes részét láttam .....mittudomén hányszor, de a Jason Statham filmeket is kívűlről tudom.
Továbbá így vagyok a Bakterházzal a Mad Max filmekkel és a Magyar vándorral, a Mamma mia-val és a Csengetett mylord is megunhatatlan.
Inkább csak filmes vagyok. A jó filmeket nehéz megúnni, és a kedvenceim közt több is van, amiket többször is láttam már, illetve ha nem is mindig nézem meg az egészet, de a legizgalmasabb jeleneteit sokszor! Ilyenek például:
Taxi 1,2
Padlógáz (Autobahnraser)
Hajsza a győzelemért
Vissza a jövőbe-trilógia
Frekvencia
Ház a tónál
Apád-anyád idejöjjön! (1998)
Robotzsaru (2014)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!