Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik kitalált világban...

Melyik kitalált világban élnétek legszívesebben, és miért?

Figyelt kérdés

Felsorolok néhányat a legismertebb és -közkedveltebb fantasy és hasonló filmek és sorozatok közül, és érdekelne ti melyik világban élnétek a legszívesebben, ami azt jelenti hogy az adott univerzum szabályai lennének érvényesek, pl. a Star Warsban létezne az Erő, a jedik, a hiperűrutazás, a rengeteg bolygó meg minden faj stb., a Marvel világa meg napjainkban a Földön játszódna, de létezne Vasember meg az idősíkok, Asgard, Thanos és hasonlók; a Harry Potterben ugye akkor lennének varázslók, seprűn repülés, dementorok meg minden ilyenek: gondolom nem kell részleteznem, érthető mire gondolok.

Arra lennék kíváncsi, ha választhatnátok ezek közül egy világot, annak minden pozitív és negatív velejárójával (tehát nincs az hogy pl. én Középföldén akarok élni, de ne létezzen Sauron, vagy legyenek Bosszúállók, de ne gyalulja le Thanos a bolygót és így tovább, minden "jár" ami az adott fiktív világban jelen van) ti melyiket választanátok és miért pont azt?

Lustábbaknak vagy sietőseknek elég ha szavaznak, de annak örülnék igazán ha pár mondatban ki is fejtené akit érdekel és ráér hogy miért az adott világot választaná.

Köszönöm előre is és boldog karácsonyt mindenkinek!

2021. dec. 26. 00:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Messzi-messzi galaxis és Középfölde.:)
2023. febr. 27. 18:45
 22/23 anonim ***** válasza:
57%
Harry Potterben én lenék a legbrutálisabb sötét varázsló
2023. febr. 27. 22:59
 23/23 anonim válasza:
100%

Star Wars világa: na jóó, ez a legizgalmasabb!!! ha lennének erő képességeim.

akkor kezdődne a történetem, amikor a jedi tisztogatások. a klónháborúk ideje alatt egy csillagrombolón lennék padawan és katonai vezető. zöld fénykardom lenne. aztán elmenekülnék egy r2d2 vagy bb8 típusú droiddal aki a társam lenn és bejárnám a felfoghatatlanul hatalmas galaxist. :)

fantasztikus bolygókat fedezhetnék fel, első lenne a coruscant majd a kasyykh. egyfajta igazságosztó lennék, aki segít felszabadítani a wookiekat, küzdeni a birodalom ellen, mindezt magányosan, nem a lázadók oldalán, de a legváratlanabb pillanatokban, amikor nagy bajban vannak, mindig felbukkannék segíteni. :)

közben olyan világokba is látogatnék, amiket mélyen átjár az erő, hogy ott meditálva megerősödjek fizikailag és a képességeim tekintetében is. minden létező erő-képességet mester szinten elsajátítanék, valamint újakat is felfedeznék.

az egyik bolygón az utazásaim során segítenék a bajbajutottaknak, majd találnék egy árvát, akit átjár az erő, és ő lenne a tanítványom, akivel közösen folytatnák az utunkat, és megtanítanám mindenre amire rájöttem.

aztán évek múltán elválnának az útjaink, ekkor már idősebben folytatnám az utamat, új társam talán egy wookie lenne :)

tök sok ötletem van még, de a valóságban kell élnem. talán majd újjászületek ott.

2023. ápr. 16. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!