Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a "nagy" filmek...

Mit gondoltok a "nagy" filmek 3D-s változatának elkészítéséről? Jó lenne?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, hogy Gyűrűk ura, Csillagok háborúja, olyan nagy filmek, amiket mindenki ismer. Nem lenne jó, ha megcsinálnák 3dbe?
2010. szept. 7. 13:32
 1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, mert nem érdekelne sok embert, mert régi filmek. Nem lenne nagy sikere a moziban, vagy akár az eladási piacon.
2010. szept. 7. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
engem érdekelne
2010. szept. 7. 13:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Én ilyen filmrajongó-körbe kerültem, rengetegen néznék meg ezeket a filmeket is, vagy akár az Alien vs Predator (vagy külön-külön), és a Harry Potter is ilyen... Szerintem lenne rá kereslet.
2010. szept. 7. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Éppenséggel elég sok filmet meg fognak csinálni 3D-ben, így pl. a Star Wars-okat egészen biztosan, sőt, azok majd moziban is lesznek úgy. A Titanic-ot 2012-ben mutatják be 3D-s verzióban...

Alapvetően azért nem lesz túl gyakori az utólagos 3D-sítés, mert ha valamit nem 3D-ben rögzítettek, azt utólag nem lehet szépen 3D-síteni. Láttad a Titánok harcát? Azt is utólag csinálták meg 3D-snek, és olyan is lett a térhatás...

2010. szept. 7. 22:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem én. Ha háromdében megnézek valamit, az az Alien vs. Predator és a Gyűrűk ura trilógia lesz :D (előbbi párom kedvéért, utóbbi saját fanatizmusom)
2010. szept. 8. 07:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt hol lehet megnézni, hogy melyik filmek várhatóak?
2010. szept. 8. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem nem igazán. A csillagok háborűja például nekem úgy jó, ahogy van. Jó kis 70-es évekbeli klasszikus. Nem állna jól neki a modernizálás. Az újaknak igen, de a régieknek nem. Szerintem. De a gyűrűk urát például megnézném, mivel annak amúgy is valami gyönyörű lártványvilága van, biztos fokozná a hatást a 3D.
2010. szept. 9. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
*...érdekel
2010. szept. 9. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!