Ki tudná legyőzni Alastor-t?
Figyelt kérdés
Tegyük fel ha lenne olyan hogy halálos összecsapás Alastor (A Hazbin Hotel-ből) ellen...
Akkor ki tudná leginkább legyőzni őt?
(Mindegy hogy Canon vagy nem Canon, filmes, sorozatos, videó-játék, vagy esetleg Fanfiction-ös kitalált OC (Original Character) az a lényeg hogy ki tudja legyőzni.
2021. dec. 21. 13:29
2/5 anonim válasza:
Igazából bármelyik halálfaló le tudja ha túlerőben vannak, láttuk is hogy valaki eltalálta egy halálos átokkal amikor menekültek...
3/5 A kérdező kommentje:
Anonim 1 és 2-nek:
Nekem inkább
- Mark Grayson (Invincible) és
- Saitama (One Punch Man)
Azok simán letudnák verni őt.
2021. dec. 21. 18:15
4/5 V-Balazs válasza:
Igazábol isten, de már lilith Lucifer de még maga Charlie is szerintem, csak még nem láttuk az erejét. :3
5/5 UshariScar válasza:
4. Charlie ereje nagyon menő lesz. Legalább is szerintem. És igen ő erősebb mint Alastor. Ha akarsz spoilereket akkor néz utána a Hazbin Hotel hivatalos wiki oldalán: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!