Witcher 2. évadja csak szerintem lett jobb mint az első?
szerintem mindkettő jó volt max annyi hogy a story jobban haladt mondhatni esemény dúsabb volt!
viszont a fekete tündék és das ist amerika nagyot tud rontani!
amúgy annyiban gáz hogy ciri mellei sokszor kint vannak! nem érdkekel hogy freya allan egy kis média qurva a karaktere 13 éves körül van...
sajnos sokszor azt éreztették hogy inkább meg dugnám cirit!
igen freya jó csaj nagyon lehetne neki küldeni még így is hogy ilyen petite de a sorozatban nem ezt kellene mutatni hanem hogy tényleg egy fiatal lány max 15 éves ha már muszáj változtatni rajta!
az utolsó részben annyira ki voltak emelve a mellei hogy szinte csak arra tudtam figyelni! és sokszor kizökkentett a storyból!
yennefer is túl qurvásan öltözködik egy pár jelenetben
az viszont a feka tündéknél is jobban zavar hogy nagyon sok trágár szó van benne szinte minden indulat szó még cirinél is!
főleg ez a pixába pixába jelenetenként!
ugye írói szempontból ez nagyon rossz amikor alaptalanul van erőszak csúnya beszéd főleg ha ezek ismétlődnek akkor még nagyobb írói hiba!
sőt talán a magyar szinkronba bele lehetett volna tenni változatosabb szavakat is! pl francba, a rossebbe, bassza meg stb nem pedig csak a picsába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!