A legújabb Pókember - Nincs hazaút című filmben a korábbi főellenségek közül Venom miért nem szerepelt?
A stáblistát nem vártad meg, igaz?
Egy bárban ült és végig itta az egész csetepatét. Végül egy kis Venom darab ott maradt
#2-5, itt te vagy a hibás. Egyértelmű volt, hogy a kérdés olyanoknak szól, akik látták a filmet, ergó a válaszok spoileresek lesznek.
Eleve miért nyitottad meg? Válaszolni nem tudtál volna rá, tehát magadat szívattad meg a kíváncsiságod miatt.
Egyébként kérdező melyik venomra gondolsz? Mert a Pókember 3-as Venom Topher Grace játszásával, azért nem tért vissza, mert egyrészt azt mindenki utálja, másrészt (gyenge elméjúek kedvéért Venom 2 spoiler) Venom faja ismeri a multiverzumot, így a mi-mostan futó Venomunk, az a Venom, aki a pókember 3-ban is volt, és a stáblistásban Venom rácsatlakozott a szimbióták közös tudatára, így jutott át az új Venom az MCU-ba.
Egyébként (SPOILER!!!) ugye Venomból itt maradt egy darab miközben Strange visszaküldte őket az emlékek törlésével. Tehát Venom jelen lesz a Sonys univerzumban Tom Hardy főszereplésével és gondolom ezzel behozták az MCU-ba is Venomot (nyilván) és jó eséllyel egy másik színész itt is el fogja játszani Eddie Brockot. :) Tehát egyszerre fog futni két Venom, két külön univerzumban.
Szerintem ez tök menő, pláne, hogy a Venom filmek nem tetszenek, szerintem egy sokkal sötétebb és merészebb filmet érdemelne a karakter. Bár tartoo tőle, hogy az MCU-ban sem lesz sokkal durvább, általában PG13 alatt fut a legtöbb film itt is.
Én ezt amúgy nagyon sajnálom. Most azért kellett a Sony univerzumban PG-13 vér nélküli Vérontós Venom, hogy aztán csak két stáblistás jelenet ideéig átugorjon, és hagyjon az MCU-ban egy kis szimbiótát?
Eddig úgy volt, hogy lesz Venom vs Pókember, és ezért kell a Venomnak PG-13, erre kiderül, hogy tényleg lesz, de nem a Sony-s Venommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!