Az önálló Disney vagy a Pixar filmek tetszenek inkább nektek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 09:31
A kérdező szavazást indított:
Disney
Pixar
27 szavazat
1/4 anonim válasza:
Óriási klasszikusok vannak mindkét "oldalon", de a Pixar stabilan hozza ezt a szintet 25 éve, úgyhogy én rá voksolok, ha muszáj, de valójában nem választanék a kettő közül hiszen a másiknál is olyanok vannak, hogy Aladdin, Az oroszlánkirály stb. :)
2/4 anonim válasza:
Dreamworks-öt hiányolom a felsorolásból, pedig nekik is vannak jó rajzfilmjeik. Mindegyiket szeretem.
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, hogy szinte lehetetlen különbséget tenni. A Csipkerózsika, a Mulan, a Hófehérke, ezeket nem lehet olyan szemmel nézni, mint a Hihetetlen családot vagy a L'ecsót. De bármennyire is fáj, ez utóbbi kettő miatt a Pixarra nyomtam.
4/4 anonim válasza:
A régi Disney mesék talán jobban tetszenek nekem, de a Pixar a mai napig tudja hozni azt a minőséget. Nehéz döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!