Miét nézzem meg a Nagy pénzrablás c. sorit végig?
Figyelt kérdés
Egy nem túl nagy sorozat rajongoként ez alap lenne? Sokan beszélnek arról, hogy hu de izgi. Az első évad nekem pár éve elég volt. Valami plusz került bele? nem kell spoilerezni ha nem muszáj2021. dec. 9. 11:09
1/3 anonim válasza:
Ha az első évad után abbahagytad, mert nem fogott meg annyira, hogy folytasd akkor szerintem semmi értelme folytatnod. Jobb semmiképpen sem lett. Nem akarom szidni, hiába negatív a véleményem róla, de szerintem akik szeretik a sorozatot azok sem fogják azt mondani, hogy jobb lett vagy bármit hozzáadott volt. Személyes véleményem az, hogy teljesen felesleges volt folytatni a 2. évad után és minden téren gyengébb az első 2 évadnál.
2/3 A kérdező kommentje:
a 2. évadról idő előtt lemondtam, szóval az első évadért (a karakterekért) megérte az nem volt unalmas. köszi a válaszod.
2021. dec. 9. 14:29
3/3 anonim válasza:
Mi még csak a harmadik résznél tartunk, de egyszerűen nem tud lekötni, ellenszenvesek a színészek és a karakterek is, illetve a történetvezetés sem szimpatikus. Egyszerűen nem értem mi volt ez a hype körülötte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!