Bing nyuszi című mesében milyen kapcsolatban áll Bing és Flop?
Figyelt kérdés
Illetve Flop és a felnőttek miért rongybabák?2021. dec. 9. 00:42
1/5 anonim válasza:
Ez az ,amire sosem kapni választ a mesében. Mi meg akármit kitalálhatunk. Én azt mondom ,hogy ezek nevelőszülők de hogy miért ilyen rongyok,passz :D
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, de hogy Ők akarják megmondani Bing-nek, és Bing még kérdezi is tőlük, hogy a saját házában mit szabad és mit nem - az már p#fátlanság! A tanítás egy dolog, na de így, ráadásul nem is rendes szülőktől...
3/5 anonim válasza:
2# A másik meg,hogy konkrétan minden megvan nekik engedve
4/5 anonim válasza:
Teoriáim vannak.
1. Bingéket agymossák, így egy hamis világba nevelik őket. A rongybabák nevelik beléjük a kommunizmus alapjait, hogy majd Lenin utódjaiként szolgálják hazájukat.
2. Bing egy autista nyuszi, nyomorban él, így elkébzel magának egy szülőt, és rengeteg barátot (utóbbiak halott ismerősei).
3. Kiírtották a felnőt állatokat, és Bingék egy új generációt képviselnek...innentől kezdve pedig kapcsolódik ez az elméletem az egyes ponthot.
4. Bing egy felnőtt nyúl. Drogos (így magyarázom a nagy szemeket) és elképzel magának egy ideális életett...ideális szülői képpel
5/5 anonim válasza:
#4, ezért kár volt ide írnod! 🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!