Hogy nézitek a sorozatokat? Össze-vissza, vagy egyszerre csak egyet?
Figyelt kérdés
Azokat kérdezem, akik sok sorozatot néznek. "Egyszerre" néztek több sorozatot, vagy addig nem kezdetek el újat, amíg be nem fejezitek az aktuálisat? Mennyi időt töltötök egy nap sorozatnézéssel?2021. dec. 4. 16:30
A kérdező szavazást indított:
Addig nem kezdek el új sorozatot, amíg be nem fejeztem az aktuálisat
Össze-vissza nézek több sorozatot
21 szavazat
1/5 anonim válasza:
Hát van hogy többe belekezdek, ami megtetszik azt lepörgetem, aztán a többire amibe belekezdtem vagy visszatérek vagy nem.
2/5 anonim válasza:
Általában mindig frissen nézek sorozatokat, szóval nem várok össze több részt belőle, így lényegében minden nap más sorozat(ok)ból van új részem. Ha viszont Netflixes vagy egyéb olyan sorozatot kezdek el, aminek egyben jön ki a teljes évada, akkor legtöbbször csak azt nézem addig. Bár max 2 nap alatt végezni szoktam azokkal, szóval utána ugyanúgy folytatom a többi napi sorozatomat. Változó, hogy egy nap mennyit sorozatozok, értelemszerűen ez attól függ, aznap hány sorozatból jön ki új rész. Ha tudom, akkor mindig megnézem még aznap az új részeket, mert nem szeretem ha sok rész összegyűlik.
3/5 anonim válasza:
max 2 nézek egyidejűleg
régen más volt amikor hetente jöttek ki uj részek
4/5 anonim válasza:
Alapjáraton egyet nézek egyszerre, mert egyben szeretek sorozatokat nézni. De ha egy sorozatnak még nincs vége, akkor elöfordul, hogy összecsúszik 1-1 sorozat. Ha épp nézek valamit és kijön egy korábbinak a folytatása vagy ugyanakkor folytatnak 2 sorozatot.
5/5 anonim válasza:
Nézek animéket, illetve klasszikus sorozatokat is. Ami tetszik, illetve jön ki új rész, azt amint lehet megnézem. Van, hogy valamelyiket félreteszem, mert már nem érdekel. De esetleg idővel újra elkezdem vagy folytatom onnan ahol abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!