Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz újjabb Star Wars rész...

Lesz újjabb Star Wars rész vmikor?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
újabb* és nem. George Lucas befejezte legalábbis.
2010. szept. 5. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy Lucas eredetileg tervezett még hrom részt. de amkir elkészült a Sithet bosszúja, már azt nyilatkozta, hogy meggondolta magát.Újabb három rész már túl sok lenne neki, elvégre már nem fiatal.
2010. szept. 5. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
"három részt" az első sorban
2010. szept. 5. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen elvileg volt valami hogy még lesz 3 ami bemutatja hogy Luke hogy állítja vissza a rendet, de abból nem hiszem hogy lesz bármi, és lévén hogy az eredeti színészek már idősek, tuti új szereplők lennének, az meg egyenlő a szarral szerintem. Könyv formába el lehetne olvasni, de a Star Wars az a zenéjétől és fénykard harcjelenetektől az igazi :)
2010. szept. 5. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Lesz még új SW-film, csak az elvileg nem folytatás lesz, ill. nem tudni még pontosan. Egy tévésorozatot nemsokára kezdenek forgatni a cseheknél, de én biztosra veszem a rendes mozifilmet is valamikor. Nagy a SW-univerzum, sok mindent el lehet még mesélni belőle.
2010. szept. 5. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Most készülő Old Republic játékból is lehetne film, vagy a force unleashedből, bár abba van pár baki.
2010. szept. 5. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!