Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Énekelj! 2-ben miért nem...

Az Énekelj! 2-ben miért nem szerepelt a Mike az egér?

Figyelt kérdés
A második részből nagyon hiányoltam, az érzéketlen, egoista egeret. Lehet tudni, hogy mi lett vele, vagy csak elfelejtették a gyártók?

#film #rajzfilm #egér #Énekelj! 2
2021. dec. 4. 01:59
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Úgy hallottam, hogy zaklatta a delfin lányokat, és amíg az ügy nem tisztázódik, addig a studió nem alkalmazza őt.
2021. dec. 4. 07:34
 2/5 A kérdező kommentje:
És ez hogyan derült ki?
2021. dec. 5. 01:10
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Egy afterpartin bekokózva elkottyintotta, és másnapra tele volt vele a média. Szerintem vége a karrierjének. A következő Jégkorszakban kapott volna főszerepet, de onnan is kiírták.
2021. dec. 5. 08:17
 4/5 Csiga imádó válasza:
Nemcsak az egér hiányzik a 2. részböl hanem Baster birkabarátja, Nana unokája Eddie vagy mi a neve. Vki tudja miért?
dec. 2. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Felhagyott a rajzfilmezéssel. Túl stresszes volt. Nyitott valahol Alabamában egy kekszező gyorséttermet. Mindenféle kekszet lehet ott enni.

De azt hiszem nem megy olyan jól neki.

dec. 4. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!