Az Énekelj! 2-ben miért nem szerepelt a Mike az egér?
Figyelt kérdés
A második részből nagyon hiányoltam, az érzéketlen, egoista egeret. Lehet tudni, hogy mi lett vele, vagy csak elfelejtették a gyártók?2021. dec. 4. 01:59
1/5 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy zaklatta a delfin lányokat, és amíg az ügy nem tisztázódik, addig a studió nem alkalmazza őt.
2/5 A kérdező kommentje:
És ez hogyan derült ki?
2021. dec. 5. 01:10
3/5 anonim válasza:
Egy afterpartin bekokózva elkottyintotta, és másnapra tele volt vele a média. Szerintem vége a karrierjének. A következő Jégkorszakban kapott volna főszerepet, de onnan is kiírták.
4/5 Csiga imádó válasza:
Nemcsak az egér hiányzik a 2. részböl hanem Baster birkabarátja, Nana unokája Eddie vagy mi a neve. Vki tudja miért?
5/5 anonim válasza:
Felhagyott a rajzfilmezéssel. Túl stresszes volt. Nyitott valahol Alabamában egy kekszező gyorséttermet. Mindenféle kekszet lehet ott enni.
De azt hiszem nem megy olyan jól neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!