Melyik ez a Jetis film??
Figyelt kérdés
Van sok jetis film de ezt sehol sem találom..Van egy gazdag krapi aki (azt hiszem)két embert vesz maga mellé és így indulnak a jetit felkutatni. A gazdag faszi kissé megszállott mindenáron találkozni akar a jetivel és beszélni is vele abban hisz a jeti nem vadállat, a másik kettő csak a pénzért van ott, talán nem is hisznek a jetiben. Épitenek jégkunyhót is, idővel megjelenik a jeti lassan mindenkit megöl. Legutoljára a gazdag krapit aki beszél hozzá de a jeti nem reagál csak megöli. Jó kis film de sehol sem találom.2021. dec. 2. 22:09
1/18 anonim 

válasza:

Van még valami infod róla? Mert így nem tudom.
2/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy az északi vagy a déli sarkon van-e. Egy jégkunyhóban szállnak meg. Csak ők vannak ott. A jetit csak a legvégén mutatják mikor megöli a gazdag krapit.
2022. febr. 13. 19:36
3/18 A kérdező kommentje:
Kb. 6-7 éve láttam tv-ben, nem tudom melyik csatornán. Az a fura hogy tipikus jetis film mégse találom ilyen címszóval. A gazdag krapi igazi megszállott, a végén is nem fél a jetitől, próbál kommunikálni vele..pedig előtte megölte a társait. ja meg azt hiszem a magukkal vitt kamera szemszögéből mutatja sokszor a film hogy mi van. Talán egyáltalán nem is látszik a jeti, csak hallani hogy ordít meg megöli
2022. febr. 13. 19:40
4/18 anonim 

válasza:

Szinkronos film? Szóval leadták a tv-ben is?
5/18 anonim 

válasza:

Szóval havas táj meg jegkunyhó. Nem doku film? Mert ilyen bigfoot os film rémlik talán amatőr kamerás de az nem havas táj szerintem. De jetis nem nagyon.
6/18 anonim 

válasza:

Csak ezt ismerem ebből a verzióból. Itt sem nagyon látszik semmi csak hogy hullanak az emberek.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem dokumentumfilm. Thriller gondolom. Az egész a sarkon játszódik szinte. Csak az eleje nem amikor odamennek. Egy ilyen igluba laknak, onnan mennek napközben keresni a jetit. Esténként hallanak hangokat kintről, mikor a jégkunyhóban vannak, fosnak is rendesen, meg nappal látnak nyomokat. Végülis nem ők találják meg a jetit, hanem a jeti őket. Nem rossz film, ezért nem értem hogy nem lehet megtalálni.
2022. febr. 13. 20:34
8/18 A kérdező kommentje:
Szinkronos ha jól emlékszem
2022. febr. 13. 20:35
9/18 anonim 

válasza:

Figyelj átnyálaztam amiket találtam de semmi eredmény. Nem tudom melyik lehet az. Abszolút nem is rémlik.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszi azért. Ha megtalálom idelinkelem.
2022. febr. 13. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!