Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a Jetis film??

Melyik ez a Jetis film??

Figyelt kérdés
Van sok jetis film de ezt sehol sem találom..Van egy gazdag krapi aki (azt hiszem)két embert vesz maga mellé és így indulnak a jetit felkutatni. A gazdag faszi kissé megszállott mindenáron találkozni akar a jetivel és beszélni is vele abban hisz a jeti nem vadállat, a másik kettő csak a pénzért van ott, talán nem is hisznek a jetiben. Épitenek jégkunyhót is, idővel megjelenik a jeti lassan mindenkit megöl. Legutoljára a gazdag krapit aki beszél hozzá de a jeti nem reagál csak megöli. Jó kis film de sehol sem találom.

2021. dec. 2. 22:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Van még valami infod róla? Mert így nem tudom.
2022. febr. 13. 19:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy az északi vagy a déli sarkon van-e. Egy jégkunyhóban szállnak meg. Csak ők vannak ott. A jetit csak a legvégén mutatják mikor megöli a gazdag krapit.
2022. febr. 13. 19:36
 3/18 A kérdező kommentje:
Kb. 6-7 éve láttam tv-ben, nem tudom melyik csatornán. Az a fura hogy tipikus jetis film mégse találom ilyen címszóval. A gazdag krapi igazi megszállott, a végén is nem fél a jetitől, próbál kommunikálni vele..pedig előtte megölte a társait. ja meg azt hiszem a magukkal vitt kamera szemszögéből mutatja sokszor a film hogy mi van. Talán egyáltalán nem is látszik a jeti, csak hallani hogy ordít meg megöli
2022. febr. 13. 19:40
 4/18 anonim ***** válasza:
Szinkronos film? Szóval leadták a tv-ben is?
2022. febr. 13. 19:49
 5/18 anonim ***** válasza:
Szóval havas táj meg jegkunyhó. Nem doku film? Mert ilyen bigfoot os film rémlik talán amatőr kamerás de az nem havas táj szerintem. De jetis nem nagyon.
2022. febr. 13. 19:51
 6/18 anonim ***** válasza:

[link]

Csak ezt ismerem ebből a verzióból. Itt sem nagyon látszik semmi csak hogy hullanak az emberek.

2022. febr. 13. 19:55
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem dokumentumfilm. Thriller gondolom. Az egész a sarkon játszódik szinte. Csak az eleje nem amikor odamennek. Egy ilyen igluba laknak, onnan mennek napközben keresni a jetit. Esténként hallanak hangokat kintről, mikor a jégkunyhóban vannak, fosnak is rendesen, meg nappal látnak nyomokat. Végülis nem ők találják meg a jetit, hanem a jeti őket. Nem rossz film, ezért nem értem hogy nem lehet megtalálni.
2022. febr. 13. 20:34
 8/18 A kérdező kommentje:
Szinkronos ha jól emlékszem
2022. febr. 13. 20:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Figyelj átnyálaztam amiket találtam de semmi eredmény. Nem tudom melyik lehet az. Abszolút nem is rémlik.
2022. febr. 13. 20:48
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszi azért. Ha megtalálom idelinkelem.
2022. febr. 13. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!