Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha Rick nem tér vissza, Shane...

Ha Rick nem tér vissza, Shane mellett vajon milyen jövő várt volna a csapatra és a személyiségfejlődésekre?

Figyelt kérdés

Ha nincs Rick, nem is jutnak a farmra, mert nem lövik le Carlt és nem is keresik annyi ideig Sophiát, ezáltal Carol se jut el a töréspontra, ami után elkezd egyre keményebb és erősebb személyiség lenni. Lehetne sorolni.

Szerintetek mi lett volna, ha?

2021. nov. 30. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
lehet hogy sophia máshogy hal meg, de a fene tudja! de akkor maggie sem lenne benne a sorozatban :( szerintem jó hogy így történt, bár kicsit szomorú
2021. dec. 21. 19:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha shane marad, szerintem együtt lett volna Loorival (nem tudom hogy írják) és tény, hogy sok szereplő nem kerül bele, mert Shane sosem törődött annyira az emberekkel, mint Rick. Neki tényleg csak a túlélés számított volna, neki mindegy lett volna, hogy Loori-n és Carl-on kívül valaki más is túl éli-e vagy sem. Szerintem jobb, hogy meghalt és nem Rick halt meg helyette
2022. ápr. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!