4/12 anonim válasza:
A magyarok nem igazán csinálnak jó sorozatokat, mi inkább reality téren vagyunk jók (ValóVilág, X-Faktor, Álarcos énekes, Survivor, Konyhafőnök, Nyerő Páros, stb).
5/12 anonim válasza:
Pl nekem a Pókerarc volt a kedvencem, szerencsére YouTube-on még fentvannak a részek. Nyáron vissza is néztem, egész jó. Visszahozhatnák azt a műsort.
7/12 anonim válasza:
Szerintem torony magasan az Aranyélet.
8/12 anonim válasza:
Aranyélet, terápia. Ez a kettőn kívül nem nagyon tudok jó magyar sorozatot.
9/12 anonim válasza:
Mi kis falunk szerintem zseniális sorozat, de sajnos nem saját ötlet. Cseh licenc alapján készül, lényegében újraforgatják ugyanazt magyar szereplőkkel - ahogyan a tehetségkutatók és vetélkedők is mind egytől egyik nemzetközi műsorok másolatai, hol megvásárolt jogok alapján egy az egyben, hol meg annyira átdolgozva, hogy perelni már ne lehessen őket érte. (Ami rögtön meg is kérdőjelezi #4-es állítását).
10/12 anonim válasza:
Alapjáraton egy remake/átdolgozott ötlet nem ördögtől való, csak legyen jó a minősége. Ha élvezed/élvezik a Mi kis falunkat, akkor volt értelme.
Akkor nem látom értelmét egy remake-nek, ha amúgy is ismert egy film és itthon is bemutatták és leszinkronizálták, mert akkor hozzáférhető, nem kell magyarosítani. Én mondjuk nem láttam a Mi kis falunkat, de pl a B.U.É.K. film szerintem teljesen felesleges. A Teljesen idegenek minden téren jobb, mint a magyar verzió és szinkronnal is megtekinthető, tv-ben is leadták már, mégis készült magyar verzió, míg a Mi kis falunk eredeti verzióját nem sokan ismerik itthon (bár lehet tévedek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!