Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A trónok harcában sok az...

A trónok harcában sok az állat ölés?

Figyelt kérdés

Elkezdtem még pár éve nézni de csak 3 vagy 4 részig jutottam és emlekszem megöltek egy fehér farkast es kiakadtam és abba hagytam , de igazán akkor meg sem fogott a sorozat.. gondoltam elkezdem hátha mégiscsak jó de nemtudom, hogy mennyi benne az állatöléses rész mert engem az nagyon kiakaszt valamiért. Az ember nem érdekel 😅 horrort thrillert imádom nincs baj vele de valaki írja meg hogy ez alapján nézzem e vagy nem 😪köszi

30 l

2021. nov. 23. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Lesz még benne pár, bár igazából nem ezzel van tele, de ahol van ott azért telibe mutatják.
2021. nov. 23. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mihez képes sok?

Van olyan csatajelenet ahol száz számra hullanak a lovak. Ölnek sárkányokat, lovakat, szellemfarkasokat... De embert sokkal többet ölnek benne.

Nem olyan sok az állat áldozat, hogy zavaró legyen, szerintem.

2021. nov. 23. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy egy állat sem sérült meg a valóságban. 😅

Még pár farkas (ami igazából kutya) meg fog halni, és pár ló, szerintem annyi. Nem vészes.

2021. nov. 23. 09:43
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Igazából ha úgy vesszük, első évadban lesz még egy, nem akarok spoilerezni, de ha úgy veszem az a leginkább úgymond mutatott, majd a lovagi torna környékén, de ha arra azt mondod, hogy oké, azért nézem tovább, na akkor már annál nem kell durvábbra számítanod.
2021. nov. 23. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, egy olyan világban, ahol az emberéletnek sincs túl nagy értéke, hacsak nem születtél valami nagyon előkelő családba, ott az állatokkal sem bánnak nyilván kesztyűs kézzel. Bár arra most így konkrétan nem emlékszem, hogy a sorozatbeli változatban on-screen mennyi állattal végeznek, mert engem inkább az emberekkel szembeni kegyetlenkedések fogtak meg végig, az állatokkal szembeni erőszak nagyjából hidegen hagyott.

SPOILER (bár a sorozat legelejéről, és gondolom, rajtad kívül már szinte mindenki látta):

Abban a bizonyos, általad említett részben, illetve fejezetben is az rázott meg sokkal inkább, hogy a mészárosnak az ártatlan fiát simán kivégezték, nem a farkas leölése. Még úgy is, hogy a rémfarkasoknak a sztoriban elég komoly szerepük volt, illetve lesz is később, a srác meg egy senki volt, akit abban a jelenetben láttunk először és utoljára.

2021. nov. 23. 09:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Hat akkor megprobalom max nem nezek oda akkor 😄 amugy a fiura nem emlekszek aki meghalt az elejen , de ez mar tenyleg nem mostanaban volt. Amugy a legenda vagyokat is csak addig neztem amig meghalt a kutya benne 😪😀 tudom hogy valojaban nem serul meg allat de valamiert megis rossz
2021. nov. 23. 10:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi amugy mindenkinek
2021. nov. 23. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

a lovak ölése eléggé gyakori.

pl mikor a viráglovag tüzelő kancával áll ki párviadalra, ezért a hegy lova irányíthatatlan lesz.

és akkor fullban bemutatják, hogy a hegy mérgében mit tesz a lovával.

ugyanakkor meg érdekes is ez, mert a rettenthetetlent és a trónok harcát leszámítva semelyik másik filmben vagy sorozatban nem mutatják be, hogy a középkori csatákban teljesen alap volt, hogy a csatában lenyilazzák, leszúrják a lovakat, levágják a lovak lábát roham közben.

szóval ha csatát nézel akkor úgy hiteles, hogy ez hozzátartozik.

a legenda vagyokban a kutya rész...nah az viszont tényleg a legkeményebb volt amire emlékszem.

a miatt nem tudom újranézni azóta sem hogy 1x láttam.

2021. nov. 26. 05:16
 9/9 A kérdező kommentje:

Na akkor ezzel nem vagyok egyedul 😀

Amugy elkezdtem nezni végül mar a 3. Evadnal jarok 😅 voltak rossz dolgok de ahol sejtettem milesz azt addig nem neztem 😆

2021. nov. 26. 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!