Milyen filmek vannak, amiket így a családdal (én és a három kislányom) meg tudunk nézni?
Áá, a Marley meg én-en mindenki zokogna a végén...
Én ajánlom
- az Így neveld a sárkányod, mert vicces, és 19 éves létemre nagyon jól szórakoztam rajta
- a Narnia Krónikáit is, különösen az első részt
- örökzöldeket, mint pl Bétóvenkutya :D, vagy bármi, ami ilyen állatos, pláne kutyás, a gyerekek mindig szeretik az állatokat
- Némó nyomában, ami szintén animációs, de kicsi és nagy is jól szórakozhat rajta, mert megható és vicces egyszerre
A Marley és ént kb 1 hete néztem meg(újra) és végigbőgtem az uccsó 20 percet!Tehát azt tényleg kihagynám!
Az így neveld a sárkányod tényleg jó ötlet,és persze a disney mesék is!Ami nálam most favorit az a Mézengúz! :)
Szupersuli,Alvinék,Casper,Úton hazafelé,Marslakó a mostohám, Rénszarvas mentőakció,Télapu...
Tudok egy jót ajánlani.
Most megy a moziban és meg éri elmenni én tegnap voltam és szerintem az év legjobb animációs meséje.
Kedvenc gyerekkori filmjeim:
Csenő manók:
Az összes Shrek(mondjuk már vagy 8 éves voltam, amikor az 1. ment)
reszkessetek betörők 1-2 és Télapu 123(épp aktuális:)
Úton hazafelé 1-2
Apafej
Apád anyád idejöjjön!
Jumanji
Matilda, a kiskorú boszorkány
Egykének áll a világ?
Beethoven
101 kiskutya
Egértanya
Reszkessetek, repülők!
Az ír manó szerencséje
Kutyák és macskák
Richie Rich filmek
Drágám, a kölykök összementek!
Húú elég sok összejeött:D Most úgy megnézném mindetxD
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!