Hogy tudnak emberek nagyon durva horrorokat nézni?
Jó, én is szeretem a keményebb thrillereket, bár azért félős is vagyok. Úgy szeretnék jó kis horrorokat nézni, de utána még elaludni sem bírok, meg ki menni este a vécére....
Ti hogy vagytok ezzel?
#1 "Kivéve a Kör"
Dehogy kivétel. :D Miért, szerinted hogy mászna ki egy zombi csaj a tévéből?
Komolyra fordítva a szót: nem kell lenézni másokat. Mindenkinek van olyan, amivel be lehet ijeszteni. Látod, nálad is. Az meg, hogy kinél hol van a tűréshatár, nem gondolom, hogy értlemes embereknél gúny tárgya kéne, hogy legyen. Mellékesen: amikor az ember egy horrorfilm után fél, általában nem a tényszerű veszélytől fél, hanem maga a veszélyérzet az egésznek az okozója. A film nézése közben hasonló biokémiai folyamatok játszódnak le a szervezetben, mint amikor tényleg veszélyben van (végső soron ennek a megélése a horror lényege), és ez több-kevesebb ideig a film befejezte után is még fennáll. (Ennek evolúciós okat vannak, de nem akarok nagyon sokat rizsázni.) Nyilván olyankor nem azért fél az ember, mert valóban azt hiszi, hogy a slozin ott lesz az élien, hanem mert az évmilliók alatt kialakult túlélsi reflexek uralkodnak olyankor az emberen.
Kérdező: úgy, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe, és más a lelkülete.
6-os! Úristen! Az eden laket imádtam!!!!
Tényleg tiszta hülye vagyok hogy pont a kitalált dolgoktól félek....a kör 10 éve kísért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!