Aki látta a Squid Game sorozatot mit gondol róla, hogy tetszett?
éjszakás műszak után reggel hazaértem, nem voltam álmos, Netflix be
keresgéltem és megakadt rajta a szemem
hm mondom nem sok része van, nézzünk bele
csak pisilni és inni/enni mentem ki, le is daráltam egymás után a részeket és sírtam is rajta🙃
mindenképp ajánlom!
Engem meglepett. Alapjáraton a hype befolyásolhat nagyon sok embert és már csak azért is nem szeretik sokan, ez a Trónok harcánál is vastagon ott volt, vagy éppen a Despacito zenénél. Nem azt mondom, hogy mindenkinek tetszenie kell, mert nem, de néha túl erősen jelen van az utálat és annyira pedig nem rossz a Squid game. Nekem tetszett, kellően drámai és megleptek bizonyos fordulatai. (SPOILER: amikor 100-100 volt a szavazati arány, azt gondoltam, hogy úgyis maradnak és az öreg arra nyom vagy, ha nem is arra nyom, nem tartják be, amit ígértek, hiszen akkor vége a játéknak. Aztán hoppá, nem lett igazam, persze visszatért a többség, értem én, de akkor sem volt ez kiszámítható, ez már plusz pont. Meg az öregnek a viselkedése is tök érthető a végének tudatában)
Összeszedett, izgalmas és drámai sorozat, helyenként vicces. Nekem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!