Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki látta a Squid Game sorozat...

Aki látta a Squid Game sorozatot mit gondol róla, hogy tetszett?

Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 23:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

éjszakás műszak után reggel hazaértem, nem voltam álmos, Netflix be

keresgéltem és megakadt rajta a szemem

hm mondom nem sok része van, nézzünk bele

csak pisilni és inni/enni mentem ki, le is daráltam egymás után a részeket és sírtam is rajta🙃

mindenképp ajánlom!

2021. nov. 8. 00:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem rossz, de idén egy csomó koreai sorozat is kijött.
2021. nov. 8. 06:44
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
*jobb
2021. nov. 8. 06:59
 4/11 anonim ***** válasza:
98%

Engem meglepett. Alapjáraton a hype befolyásolhat nagyon sok embert és már csak azért is nem szeretik sokan, ez a Trónok harcánál is vastagon ott volt, vagy éppen a Despacito zenénél. Nem azt mondom, hogy mindenkinek tetszenie kell, mert nem, de néha túl erősen jelen van az utálat és annyira pedig nem rossz a Squid game. Nekem tetszett, kellően drámai és megleptek bizonyos fordulatai. (SPOILER: amikor 100-100 volt a szavazati arány, azt gondoltam, hogy úgyis maradnak és az öreg arra nyom vagy, ha nem is arra nyom, nem tartják be, amit ígértek, hiszen akkor vége a játéknak. Aztán hoppá, nem lett igazam, persze visszatért a többség, értem én, de akkor sem volt ez kiszámítható, ez már plusz pont. Meg az öregnek a viselkedése is tök érthető a végének tudatában)

Összeszedett, izgalmas és drámai sorozat, helyenként vicces. Nekem tetszett.

2021. nov. 8. 08:50
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem durván túl van hypeolva. Én nagyon szeretem az ilyen témájú filmeket, sorozatokat. Kb minden hasonlót láttam már, ezt is ledaráltam két délután alatt. Ha lesz második évad azt is meg fogom nézni. De esküszöm nem értem mi ez az őrület körülötte. Jó sorozat, végig leköti az embert (bár voltak üresjáratok), de korszakos műnek semmiképp se nevezném.
2021. nov. 8. 17:46
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
De nem is korszakos mű, ahogy te is írtad jó és leköti az embert. Pusztán csak jó volt a marketingje, szájról szájra terjedt és felkapott lett, de ritkán olvasni azt, hogy korszakos mű, sőt.
2021. nov. 8. 18:30
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
#6: de ez az, hogy pont olyan, mint a hasonló témában készült filmek, sorozatok, mégis ez lett felkapva.
2021. nov. 9. 17:54
 8/11 anonim válasza:
92%
Kinek tűnt fel, hogy a közös tér falán ott van az össze játék felfestve?
2021. nov. 9. 18:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak a végén tűnt fel😁
2021. nov. 9. 19:01
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
#7-es, igen, mert jó volt a marketingje. De ez nem azt jelenti, hogy korszakos mű. Imdb-n sincs kiemelkedő értékelése, de ettől még jó.
2021. nov. 9. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.