!Örökkévalók spoiler! A film végén, mikor Ikaris berepül a napba meghal, öngyilkos lesz?
Ez a kérdés felvet egy-két kérdést veled kapcsolatban, de én bizalmat szavazok neked, és emiatt elmondom a legközelebbi ilyen alkalom elkerülése végett: A spoiler alert szart sem ér, ha a következő mondatban, látható módon leírod a film lényeges jelenetét.
Szóval legközelebb hozzászólásban taglald amire kíváncsi vagy, hogy elkerüld a kedves felmenőid szidalmazását...
Elméletileg halhatatlan és a legerősebb Örökkévaló. A vulkán kitörést és a lávát kibírta... Mentális erejével képes ellenállni a szélsőséges hőmérsékleteknek, és tud teleportálni is ha úgy akarja. Képregényben kicsit más az egész sztori mint ahogy a Marvel filmekben történik. Eredetileg ő az aki megörül és Tanos mellé áll, később pedig az Örökkévalókkal együtt megöli magát, miután rájött, hogy milyen céllal teremtették őket. Talán még az is megtörténhet hogy újra lesz teremtve, abban a hitben hogy meghalt hisz az Örökkévalók emlékei el vannak mentve... ezt lehet csavarni, hisz senki sem tudja mi lett vele.
Ez a film a végén lett érdekes. Nekem Fekete Lovag megjelenése volt kellemes meglepetés.
Jó eséllyel meghalt. Különben semmi értelme nem lett volna belerakni ezt a jelenetet. Bár maga a film is nagyon gyenge lett.
Az elsőnek is válaszolnék, ha nem baj: én is utálom, ha kérdésben spoilereznek és szóvá is szoktam tenni, de itt normálisan lett közölve. Leírta a címet és azt, hogy spoiler. Aki idáig elolvasta és érdekli a film az továbbgörget és nem olvassa tovább.
A mitologiában Ikarosz közel repül a naphoz, ami megolvasztotta a viaszt a szárnyain, ezért a tengerbe zuhant és ott lelte halálát.
Thene-(Pallas Athene)
Phastos-(Hephaistos)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!