Keresek egy filmet, amit még az 90-es években láttam. Nemsok maradt meg belőle, az eleje talán egy kastély, vagy vár sziluettjével kezdődött, ahol az ablakokba fény cikázott. A vége talán a bástyán állt a láncait csörgető a szellem. Mi lehet a címe?
Tényleg régi, még anno VHS-en volt meg. Csak azóta eltelt sok-sok év és az emlékek megfakultak a VHS meg már a múlté...
Segítségeteket előre is köszönöm!
Így már megvan! Ötlet??! Hahh.. csak be kellett guglizni a cseh címét, ami ott van, és egyből kidobta magyarul!
A canterville-i kísértet (1986) Az angol címe pedig, ha érdekel: The Canterville Ghost.
Oscar Wilde 1887-ben megjelent novellája alapján készült a film.
Válaszodat nagyon köszönöm!
Úgy vélem egy picit félre értettük egymást. A canterville-i kísértet nagyjából meg volt, a film cselekménye alapján, csak ezt a feldolgozást nem találtam eddig. Nekem konkrétan ez a verzió kellene, magyar szinkronnal. A helyzet az, hogy elő kerestem a VHS kazettákat a padláson és kb. a film felétől van csak meg a szalagon, és magyar szinkronnal.
Ezen képek alapján tudtam beazonosítani google képtalálatok segítségével a korábban elküldött dzsátubi link alatt található eredeti nyelvű verziót. Ebből a linkből [link] indultam ki, míg eljutottam a youtubéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!