Miután Elbuktunk filmben most akkor Tessa és Hardin féltestvérek?
Figyelt kérdés
Miután elbuktunk film utolsó perceiben kiderül, hogy ki Hardin igazi apja. De eléggé zavaros volt ez a rész. Valaki elmagyarázná hogy ki kinek a kije? :D2021. nov. 1. 19:11
1/3 A kérdező kommentje:
Vagy én értettem teljesen félre? :DDDD Vagy csak azért borult ki Hardin ennyire, mert megtudta hogy más valaki az igazi apja?
2021. nov. 1. 19:12
2/3 anonim válasza:
Azért borult ki Hardin, mert akkor tudta meg ki az igazi apja. Tessának az apja a hajléktalan pasi az anyjával meg nem igazán tartja a kapcsolatot, mert nem kedveli Hardint. Ebben a részben ő nem is szerepelt csak a legelején amikor visszaemlékezés volt.
3/3 Erik0501 válasza:
Semmi vér rokonság nincs jól tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!