Ki az aki látta már a Locke&Key (kulcs a zárját) című sorozatot?
Figyelt kérdés
Ha igen, nektek hogy tetszett? Várjátok a következő évadát?2021. nov. 1. 14:36
1/4 anonim válasza:
Még akörül megnéztem amikor kijött, de nekem nem tetszett.
Klisé klisé hátán, annyira kiszámítható volt az egész, hogy a fejemet fogtam tőle, a végén már én éreztem magam gáznak nézés közben.
Nem baj ha valakinek tetszett, de ezerszer jobb sorozatokat is láttam már. Nem fogom megnézni a folytatását, ha kijön.
2/4 anonim válasza:
Nekem tetszett, otletes, kifejezetten jo hangulatu sorozat, szep a haz amiben jatszodik, szimpik a szereplok, viszont a lezarasa eleg lett volna 8 resz is, mert az utolso epizodok eleg unalmasak lettek. Ebbol a tortenetbol sokkal tobbet ki lehetett volna hozni. Ami pluszban idegesito volt, hogy a szereplok veszhelyzetben nem hasznaltak a birtokukban levo kulcsokat, mintha superman elfelejtene, hogy tud repulni...
3/4 A kérdező kommentje:
Én a sorozat után még egy ideig úgy éreztem mintha ott lennék sok valakit Gabenek láttam hát érdekes volt:D
2021. nov. 1. 21:13
4/4 Godaime válasza:
Én megnéztem az első évadot és a második felét, de nem tudtam folytatni. Minden egyes karakter buta és csak akkor hoznak viszonylag okos döntést, amikor a plot megkívánja. Nem képesek gondolkodni, előre látni, észre venni bizonyos jeleket stb. Az anyát alakító színésznő pedig egyenesen borzalmas erre a szerepre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!